ZARZĄDZANIE BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI ZGODNIE Z HACCP
Podstawy systemu HACCP
temat szkolenia
adresaci szkoleń |
|
czas trwania |
|
zakres |
Pracownicy
wszystkich szczebli |
|
4 godz. |
|
Zasady
wdrażania systemu HACCP, wymagania prawne, podstawy
higieny, sposoby
dokumentowania, audit systemu HACCP |
GHP, GMP - Zasady higieny oraz
dobrej praktyki produkcyjnej
temat szkolenia
adresaci szkoleń |
|
czas trwania |
|
zakres |
Pracownicy
wszystkich szczebli |
|
4 godz. |
|
Pojęcie dobrej
praktyki produkcyjnej, wymagania formalno-prawne,
sposoby dokumentowania |
Auditor wewnętrzny systemu
HACCP
temat szkolenia
adresaci szkolenia |
|
czas trwania |
|
zakres |
Kandydaci na
auditorów |
|
2 dni
10 godz. |
|
Prezentacja normy DS. 3027 HACCP:2002, zasady
weryfikacji w systemie HACCP, planowanie i
zasady efektywnego przeprowadzania auditu,
dokumentowanie i działania poauditowe |
Copyright C 2001 CORBO Polska
|